06-57841566    info@zokanikleren.nl    

Meer informatie

Een kind leert en ontwikkelt zich als het plezier heeft. Als uw kind zich niet goed ontwikkelt of moeite heeft met leren, ga ik met u en uw kind op zoek naar dat plezier.

Wilt u weten of ik wat voor u en/of uw kind zou kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem contact met u op.

Bent u leerkracht of intern begeleider dan kunt u op onderstaand contactformulier uw gegevens achterlaten en aangeven waar u informatie over zou willen: observaties in de klas, advies, workshops, lezingen en informatieavonden.

Contact

U kunt mij natuurlijk ook bellen voor meer informatie, advies of het afmelden voor een afspraak. Of stuur een berichtje via e-mail, WhatsApp of sms.

Tel.nr.: 06-57841566

Info@zokanikleren.nl


Let op: wilt u privacygevoelige informatie versturen maak dan gebruik van een beveiligde mailverbinding. U kunt mij veilig mailen op mailadres: zokanikleren@zorgmail.nl

Parkeren

Om overlast voor de buurtbewoners te beperken, bij bezoek aan 't Wheemhuus graag parkeren op het gras links naast het pand of aan de Burgerzinstraat (zie plattegrond). 


Neem contact met mij op over:


Neem contact met mij op over: