06-57841566    info@zokanikleren.nl    

Drukte op de praktijk

Helaas kunnen er tot aan de zomervakantie 2020 alleen nog observaties/onderzoeken worden ingepland. Nieuwe behandel-/begeleidingstrajecten zijn weer mogelijk na de zomervakantie.

Meer informatie

Een kind leert en ontwikkelt zich als het plezier heeft. Als uw kind zich niet goed ontwikkelt of moeite heeft met leren, ga ik met u en uw kind op zoek naar dat plezier.

Wilt u weten of ik iets voor u en/of uw kind zou kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem contact met u op (de gegevens die u invult zullen alléén gebruikt worden om contact met u op te nemen).

Bent u leerkracht of intern begeleider, dan kunt u op onderstaand contactformulier uw gegevens achterlaten en aangeven waar u informatie over zou willen: observaties in de klas, advies, workshops, lezingen en informatieavonden.

Contact

U kunt mij natuurlijk ook bellen voor meer informatie, advies of het afmelden voor een afspraak. Of stuur een berichtje via e-mail, WhatsApp of sms.

Tel.nr.: 06-57841566

Info@zokanikleren.nl

Let op: wilt u privacygevoelige informatie versturen maak dan gebruik van een beveiligde mailverbinding. 'Zo kan ik leren' heeft een account bij zorgmail voor communicatie met andere zorgverleners (waaronder (huis)artsen).

Heeft u zelf geen beveiligde mailverbinding en wilt u wel privacygevoelige informatie over uw kind versturen (bijvoorbeeld een verslag van een andere behandelaar of school), stuur dan een berichtje naar info@zokanikleren.nl. Ik stuur u dan een beveiligde mail waar u veilig op kunt reageren en eventueel ook een bijlage veilig mee kunt sturen.


Parkeren

Om overlast voor de buurtbewoners te beperken, bij bezoek aan 't Wheemhuus graag parkeren aan de Burgerzinstraat (zie plattegrond).


Neem contact met mij op over:


Neem contact met mij op over: