Deze zomervakantie gewoon geopend!

Contact

U kunt mij bellen voor meer informatie, advies of het afmelden voor een afspraak. Of stuur een berichtje via e-mail, WhatsApp of sms.

Tel.nr.: 06-57841566

Info@zokanikleren.nl

 

Let op: wilt u privacygevoelige informatie versturen maak dan gebruik van een beveiligde mailverbinding. 'Zo kan ik leren' heeft een account bij zorgmail voor communicatie met andere zorgverleners (waaronder (huis)artsen).

Heeft u zelf geen beveiligde mailverbinding en wilt u wel privacygevoelige informatie over uw kind versturen (bijvoorbeeld een verslag van een andere behandelaar of school), stuur dan een berichtje naar info@zokanikleren.nl. Ik stuur u dan een beveiligde mail waar u veilig op kunt reageren en eventueel ook een bijlage veilig mee kunt sturen.

 

Aanmelden

Indien u uw kind wilt aanmelden dan kunt u hierboven klikken op de aanmeldknop. U komt dan direct in het aanmeldformulier waarmee u uw kind bij mij op de wachtlijst plaatst. Is het formulier goed ingevuld dan ontvangt u een bevestiging van ontvangst en plaatsing op mijn wachtlijst. Zodra uw kind aan de beurt is, neem ik contact met u op. Duurt dit erg lang, of heeft u eerst nog wat vragen, neem dan contact met mij op via telefoon, mail of whatsapp. 

Indien u al een verwijzing heeft van de huisarts, geef dit dan aan op het formulier. Anders kunt u ook later de verwijzing nog regelen. Als u via "directe toegang" aanmeldt, wordt uw kind eerst door mij gescreend. De tijd die deze screening kost wordt door de zorgverzekeraar vergoed, maar wordt door hen in mindering gebracht van het totaal aantal vergoede uren. 

Geef op de aanmelding duidelijk aan met welke hulpvraag u uw kind aanmeldt. Het zou jammer zijn als uw kind een paar maanden op mijn wachtlijst stond, maar dan blijkt dat ik geen expertise heb ten aanzien van uw hulpvraag. 

Drukte op de praktijk

Met perioden komt het voor dat er achter elkaar veel aanmeldingen binnenkomen. Om ieder kind de tijd en aandacht te geven die het verdient en nodig heeft, kan het zijn dat u helaas een tijdje moet wachten voor er plek is in mijn planning. Het is niet altijd goed te voorspellen hoe lang trajecten duren en dus ook niet hoeveel tijd u zult moeten wachten. Het varieert van een aantal weken tot enkele maanden.

 

DEZE ZOMER GEWOON GEOPEND EN U KUNT GELIJK TERECHT!

 

Parkeren

Op het terrein van het Wheemhuus zijn 3 gewone parkeerplaatsen en één voor mensen die slecht ter been zijn. Indien deze plaatsen bezet zijn kunt u parkeren op het plein aan de Burgerzinstraat.