Contact

U kunt mij bellen voor meer informatie, advies of het afmelden voor een afspraak. Of stuur een berichtje via e-mail, WhatsApp of sms.

Tel.nr.: 06-57841566

Info@zokanikleren.nl

Let op: wilt u privacygevoelige informatie versturen maak dan gebruik van een beveiligde mailverbinding. 'Zo kan ik leren' heeft een account bij zorgmail voor communicatie met andere zorgverleners (waaronder (huis)artsen).

Heeft u zelf geen beveiligde mailverbinding en wilt u wel privacygevoelige informatie over uw kind versturen (bijvoorbeeld een verslag van een andere behandelaar of school), stuur dan een berichtje naar info@zokanikleren.nl. Ik stuur u dan een beveiligde mail waar u veilig op kunt reageren en eventueel ook een bijlage veilig mee kunt sturen.


Drukte op de praktijk

Met perioden komt het voor dat er achter elkaar veel aanmeldingen binnenkomen. Om ieder kind de tijd en aandacht te geven die het verdient en nodig heeft, kan het zijn dat u helaas een tijdje moet wachten voor er plek is in mijn planning. Het is niet altijd goed te voorspellen hoe lang trajecten duren en dus ook niet hoeveel tijd u zult moeten wachten. Het varieert van een aantal weken tot enkele maanden.

Aanmelden

Indien u uw kind wilt aanmelden dan kunt u mij een mail sturen met de volledige naam, geboortedatum, het volledige adres van uw kind en uw telefoonnummer. Pas nadat u een bevestiging van mij heeft ontvangen is de inschrijving definitief. Zodra uw kind aan de beurt is, krijgt u bericht en kunt u een verwijzing via de huisarts regelen. Sommige huisartsen werken via zorgdomein. Dit werkt echter alleen binnen een straal van 30 kilometer. Omdat veel van mijn clienten meer dan 30 kilometer van mijn praktijk wonen heb ik besloten geen (duur) abonnement op zorgdomein te nemen. Uw huisarts kan gewoon een papieren verwijzing schrijven.

Indien u via directe toegang aanmeldt, wordt uw kind door mij gescreend en stuur ik een bericht naar de huisarts. De tijd die dit kost wordt door de zorgverzekeraar vergoed, maar wordt door hen in mindering gebracht van het totaal aantal vergoede uren.

Parkeren

Op het terrein van het Wheemhuus zijn 3 gewone parkeerplaatsen en één voor mensen die slecht ter been zijn. Indien deze plaatsen bezet zijn kunt u parkeren op het plein aan de Burgerzinstraat.